divendres, 22 d’abril del 2016

XIV CONCURS DE DIBUIX DE PUNTS DE LLIBRE, SANT JORDI 2016

Aquest curs s'ha celebrat el  "XIV Concurs de dibuix de punts de llibre, Sant Jordi 2016" on hi participen tots els alumnes de primària de Palamós. El tema dels dibuixos d'aquesta edició és Beatrix Potter, escriptora i il·lustradora britànica de literatura infantil, per commemorar els 150è aniversari del seu naixement. Els dibuixos de tots els participants estaran exposats a la Biblioteca tot el mes d'abril.
Aquest dijous 21 d'abril s'ha fet el lliurament de premis durant l'hora del conte "Contes de Beatrix" a la Biblioteca.
De la nostra escola han quedat finalistes els següents alumnes: Alejandro de 1r B, Martí de 3rA, Hamza, Jan, Yassin, Anas, David, Hugo, Mari i Marc, tots ells de 3r B, Marouan, Marc, David El Sbai de 5è, Àlex i Mishell de 6è A.
La Mari Saavedra i el Àlex Gutierrez han resultat guanyadors de les seves catagories.


 

 

dimarts, 5 d’abril del 2016

COLÒNIES CURS 2015-2016

Els dies 1, 2 i 3 de març els alumnes i mestres de I-5, 2n i 4t de l’Escola Vila-romà vam estar de colònies a La Granja de Santa Maria de Palautordera. Durant aquests dies vam poder gaudir d’un temps esplèndid, en unes instal·lacions molt equipades i ubicades en un entorn totalment natural, en el qual no vam parar de fer activitats relacionades amb les emocions. Els alumnes s'ho van passar d’allò més bé! Amb les fotos que teniu a continuació ho podeu comprovar: