dilluns, 16 de novembre del 2015

CROS DE PALAMÓS 2015

El passat dijous 5 de novembre es va celebrar el XXIIè cros escolar de Palamós. En aquest cros participen alumnes de totes les escoles de Palamós, des de P-5 a 2n de batxillerat. Cal destacar i felicitar la bona organització per part del Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós.
De l'escola van quedar classificats entre els 3 primers els següents alumnes:
Lucas Chica                  2n classificat de 1r
Lina Moumni                1a classificada de 1r
Paul Sagnier                 3r classificat de 3r
José Notario                 1r  classificat de 4t
Hamza Mechaal            1r classificat de
Marouan Arrahmani       3r classificat de
Lucas Molina                 1r classificat de 6è 
Aquí us deixem unes fotos d'aquesta diada esportiva
 

divendres, 6 de novembre del 2015

FESTA DE LA TARDOR 2015-2016

El passat dijous 29 d’octubre l’escola Vila-romà es va vestir de tardor. Mestres i alumnes vam decorar vidres i passadissos de l’escola amb dibuixos dels fruits típics de l’època, acompanyats de breus escrits interessants de tots aquests aliments. A més a més, es va preparar una petita exposició de fruits reals, per tal de que tots els que hi passessin pel davant els poguessin veure i conèixer des de ben a prop.


A la tarda tothom es va preparar per fer la Castanyada. Tots els petits castanyers i castanyeres es vam concentrar al pati de l’escola i vam dur a terme la festa, en la qual la principal protagonista va ser la Castanyera que va portar castanyes torrades que  va repartir per menjar-les. Tots vam poder cantar i ballar les cançons de tardor que anaven sonant durant la festa. Ho vam passar molt bé!!!!