dimecres, 18 de març del 2015

COLÒNIES 2015

Aquest curs els alumnes de P-5, 2n i 4t hem anat de COLÒNIES A LA GRANJA. 2n i 4t vam anar els dies 9, 10 I 11 de març. P-5 vam anar els dies 10 I 11 de març.

Els nens i les nenes de P5 han estat molt entregats al programa i els ha encantat convertir-se en "BISBIS".
Anar a aprendre màgia per transformar la por no era feina fàcil. 
El primer dia tot era impuls, nervis, energia,... Poc a poc, amb els entrenaments de "BISBIS", aquests nervis s'han transformat en veritables habilitats.
Amb els amics de la nana Bunilda, els animals de la granja, han experimentat la superació de la por, van parlat de la gelosia quan els dos conills es van barallar.
Al circuit del tolón han entrenat la paciència i la concentració... a banda de fer els millors salts al tobogan de la història.
Al bosc de nit van descobrir ombres que deixen d'espantar quan les il·luminen i que si van tots molt junts, les pors són menys. 
I és de debò, pares, aquests nens són autèntics "BISBIS".

Nens i nenes de 2n i 4t Energia, alegria, empenta i positivitat són 4 paraules que poden definir el tarannà dels nens i nenes de 2n i 4t. Des del primer moment es vam adonar que aquesta estada seria una vivència molt emocionant i divertida per tothom.
Aquests nois van arribar il·lusionats i expectants. Tenien moltes ganes de saber tot allò que farien aquests dies de colònies, i ni de bon tros s'imaginaven tot allò que viurien en companyia dels seus companys, companyes i mestres. Només arribar el grup es mostrava motivat, interessat i amb ganes. 
El primer dia els monitors van explicar l'aventura emocional que viurien en aquestes colònies: calia fer un viatge per l'interior personal, en companyia de tots els companys i companyes, a través dels principals regnes de l'educació emocional. D'aquesta manera van aconseguir coneix-se'ns a si mateix, treballar en equip, comunicar-se de forma positiva, ser responsables i superar els límits que ens marquen les nostres pors i inseguretats. 

Algunes frases dels alumnes han estat:


- "Passi el que passi, aconseguirem el que ens proposem perquè som un equip"

- "He après a guiar i ser guiada"
- "He après a no tenir por, confiant en mi mateix"
- "He après a que quan t'animen tens força per tornar-ho a intentar"
- "He après a posar-me al lloc de l'altre, a tenir EMPATIA"
- " Amb l'ajuda dels companys no vaig passar por al bosc"
- "El millor els monitors!!! Edgar, Manolito i Sílvia"

I per acabar us deixem amb el reportatge fotogràfic